TIM IZ AZIJE EVROLIGAŠKE MEČEVE IGRA U BEOGRADU: Došlo je do dodatnih promena Makabijevih termina

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 21:32

TIM IZ AZIJE EVROLIGAŠKE MEČEVE IGRA U BEOGRADU: Došlo je do dodatnih promena Makabijevih termina

Čekaju Fener 16. novembra.

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva igraće do kraja ove sezone Evroligu u Beogradu u dvorani "Aleksandar Nikolić", a zbog situacije u njihovoj zemlji došlo je do tpomeranja domaćinstava i termina mečeva tima iz Azije.

Poznato je da su Makabi i Fenerbahče zamenili domaćinstva, pa će turski tim gostovati u Beogradu samo dva dana posle meča sa Crvenom zvezdom - 16. novembra od 20.05 časova.

Utakmica 6. kola Evrolige, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Makabija iz Tel Aviva i Real Madrida je bila pomerena i sada je poznat njen novi termin, a to će biti 28. novembar od 20.05 časova takođe u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Publike neće bitini na jednom od ovih mečeva, dok ne bude doneta drugačija odluka, a teško je da će se to desiti.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.