Stamenkovski: Želim da svaka opština u Srbiji ima kancelariju za porodicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2024, 09:52

Stamenkovski: Želim da svaka opština u Srbiji ima kancelariju za porodicu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski rekla je danas da želi da svaka opština i svaki grad u Srbiji imaju kancelariju za porodicu ili većnika koji je zadužen za porodična pitanja, kako bi se kroz decentralizaciju, institucije približile građanima.
"Ja sam za 48 sati dobila na stotine poruka ljudi koji samo zbog nekih birokratskih prepreka nisu uspeli da ostvare svoja prava. I već to rešavamo. Mnoge smo juče obradovali u susret praznicima lepim vestima i objasnili im kako da te birokratske prepreke preskoče", rekla je Đurđević Stamenkovski za TV Prvu.
Ona je dodala da je njen resor specifičan jer se rezultati rada mogu videti tek u narednoj deceniji.
...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.