TEO, KO BI DRUGI: Nakon priznanja ‘Gazete’, Srbin blizu ostvarenju snova u CSKA (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEO, KO BI DRUGI: Nakon priznanja ‘Gazete’, Srbin blizu ostvarenju snova u CSKA (FOTO) (VIDEO)

Miloš Teodosić je prvi kandidat za osvajanje MVP nagrade u Evroligi.
Poznato je da je srpski košarkaš jedan od najboljih igrača na poziciji plejmejkera “starog kontinenta”, to su još jednom potvrdili fanovi Evrolige, odnosno 62,5% posto ispitanika koji bi trofej najkorisnijeg igrača u ovom takmičenju dodelili Teu.

I sredinom ove sezone Evroliga, kao i protekle tri godine, vrši već >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tradicionalnu anketu u kojoj učestvuju generalni menadžeri timova i navijači. Pravila su jasna, biraju se najbolji u nekoliko kategorija, a svakako je najupečatljivija ona u kojoj je Teodosić ubedljivo prvi.
Teodosić prosečno u evropskom takmičenju beleži skoro 17 poena i osam asistencija, mada je publiku najviše osvojio atraktivnim potezima.
Na anketi o najboljem mladom igraču našao se Marko Gudurić kao drugoplasirani sa 12 i po procenata glasova, dok je prvi Luka Dončić sa ubedljivih 87 i po.
Miloš Teodosić je već jednom bio MVP Evrolige, ali nikada u dresu Moskovljana. Tada, 2010. godine, je beležio sjajne partije u dresu Olimpijakosa.
(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)
The post TEO, KO BI DRUGI: Nakon priznanja ‘Gazete’, Srbin blizu ostvarenju snova u CSKA (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Potvrda - Teo genije će biti MVP Evrolige! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 13:59

Menadžeri šesnaest klubova koji u tekućoj sezoni igraju Evroligu većinski su se složili da Miloš Teodosić ima najveći košarkaški IQ, kao i da će na kraju sezone biti proglašen za najkorisnijeg igrača...Prvi deo ankete u kojoj su učestvovali menadžeri timova koji se takmiče u Evroligi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.