Potvrda - Teo genije će biti MVP Evrolige! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda - Teo genije će biti MVP Evrolige! (video)

Menadžeri šesnaest klubova koji u tekućoj sezoni igraju Evroligu većinski su se složili da Miloš Teodosić ima najveći košarkaški IQ, kao i da će na kraju sezone biti proglašen za najkorisnijeg igrača.

Prvi deo ankete u kojoj su učestvovali menadžeri timova koji se takmiče u Evroligi dao nam je odgovore na mnoga interesantna pitanja, poput onog koji kaže da najglasniju publiku ima Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mt:s.

Danas su na zvaničnom sajtu Evrolige objavljeni rezultati drugog dela ankete, pa smo tako saznali ko su favoriti za zvanja najkorisnijeg igrača i buduće zvezde takmičenja, odnosno ko su najbolji asistenti, šuteri, defanzivci i drugo.

Čak 62.5% menadžera smatra da će na kraju sezone titula najkorisnijeg igrača Evrolige otići u ruke Miloša Teodosića, a košarkaš moskovskog CSKA označen je još kao najbolji plejmejker i asistent i igrač sa najvećim košarkaškim koeficijentom inteligencije!

Sudeći na osnovu odgovora iz ankete, Marko Gudurić će izgubiti trku sa Lukom Dončićem koji je favorit za dobijanje priznanja "Zvezda u usponu".

Više o rezultatima drugog dela ankete možete pogledati u priloženom videu.


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.