Sve je protiv Real Madrida

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 20:34

"Sve je protiv Real Madrida"

Real Madrid je izjednačio na 2-2 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Partizana, ali zabrinutost u tamošnjoj javnosti je i dalje prisutna.

Ugledni "As" donosi tekst pod nazivom "Sve je protiv Madrida", u kojem se nabrajaju činjenice i teške okolnosti pred majstoricu koja je na programu u sredu od 21.00.

"Kraljevski" klub će se sa četom Željka Obradovića suočiti bez suspendovanog Geršona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jabuselea i povređenog Gabrijela Deka.

Takođe, pod znakom pitanja su još neki prvotimci Reala, pre svih Vensan Poarije, koji je imao problema sa slepim crevom.

Pročitajte još Evroliga donela iznenađujuću odluku pred majstorice

Misterija je i Petr Korneli, koji je prošlog leta stigao iz NBA lige, ali nije stekao poverenje stručnog štaba predvođenim Ćusom Mateom.

Korneli je u Beogradu odigrao u proseku samo tek malo manje od tri minuta i ima dosta problema u snalaženju na parketu, naročito u odbrani.

Real se najviše uzda u Edija Tavaresa, koji je bio najbolji u trećoj i četvrtoj utakmici, ali i dalje nije fizički 100 odsto spreman.

Ne očekuje se da šansu dobije Eli Ndiaje, problema sa virusom su imali Alberto Abalde i Fabijen Kozer, dok na poziciji četvorke praktično ostaje samo vremešni Entoni Rendolf.

"As" podseća da se za majstoricu vraća i Kevin Panter, koji je trojkom u finišu rešio prvi meč u Madridu, a onda zbog tuče u drugom, zaradio suspenziju, zbog koje je propustio duele u Beogradskoj areni.

Ne treba zaboraviti ni sličnu situaciju koju je Real imao pre dve godine, kada se vratio iz minusa od 2-0 protiv Efesa, a onda izgubio odlučujuću utakmicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.