Srbi u Evroligi: Teo gromovnik, Bogdan bez milosti

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u Evroligi: Teo "gromovnik", Bogdan bez milosti

Povreda nije ostavila traga na Milošu Teodosiću. Tek što se vratio na parket, mozak moskovskog CSKA je podsetio kakvim repertoarom poteza raspolaže. Srpski reprezentativac bio je naš najistaknutiji igrač u 2. kolu Top 16 faze Evrolige, pošto je sa 18 poena, dva skoka i pet asistencija predvodio CSKA do slavlja protiv Laboral Kuće.

Miloš je činio čuda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na parketu, a još se prepričavaju neka njegova dodavanja.

Efikasan je bio i Zoran Erceg, as Galatasaraja. Krilni centar je sa 17 koševa isporučenih Realu iz Madrida podsetio na partije iz prvog dela sezone, ali nije sprečio neuspeh žuto-crvenih. Vladimir Micov bio je solidan sa sedam poena za 22 minuta.

Nekadašnji kapiten Srbije Nenad Krstić ubacio je četiri poena u pobedi turskog tima nad Unikahom, za koju je Stefan Marković pružio skroman dopirnos u visu pet koševa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.