Spanulis - 3.000 poena u Evroligi! Samo je jedan ispred...

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spanulis - 3.000 poena u Evroligi! Samo je jedan ispred...

Grčki as probio magičnu granicu

Olimpijakosovo košarkaško božantsvo, legenda grčke i evropske košarke, Vasilis Spanulis je večeras ispisao istoriju u Evroligi.

Legendarni as je u meču protiv Anadolu Efesa odigrao fenomenalnu prvu četvrtinu u kojoj je upisao osam poena i neverovatnih sedam asistencija. A jedan od tih osam poena, je probio granicu od ukupno 3.000 poena za grčku legendu u istoriji Evrolige. On je do tog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << podviga došao igrajući četiri godine za Panatinaikos i pet i kusur sezona za Olimpijakos.

Postao je tek drugi igrač u istoriji Evrolige koji je postigao preko 3.000 poena, a ispred njega se nalazi još jedna hodajuća legenda evropske košarke. I još je aktivna. Barselonin as Huan Karlos Navaro je postigao 3.922 poena u elitnom takmičenju do sada, a tokom sezone će skoro sigurno probiti i granicu od 4.000 poena.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LEGENDA: Evo zašto je Spanulis jedan od najvećih! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2016

On je živa legenda grčke i svetske košarke, jedan od najboljih aktivnih igrača Evrope.. . POTEZ GODINE: Heroj Olimpijakosa, jednostavno – Spanulis (VIDEO). Vasilis Spanulis je na utakmici između Olimpijakosa i Anadolu Efesa upisao svoj 3000 koš u ovom elitnom takmičenju.. Tako se pridružio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.