Solidni Micić i Milutinov, ubedljivi CSKA

Izvor: RTS, 21.Feb.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solidni Micić i Milutinov, ubedljivi CSKA

Srpski košarkaš Vasilije Micić postigao je deset poena i upisao pet asistencija dok je sa druge strane Nikola Milutinov imao učinak od 12 poena i osam skokova u pobedi Efesa nad Olimpijakosom od 75:65. Pobede su upisali još i CSKA, Armani i Barselona.
Micić i Efes ponovo su odigrali dobar meč u Evroligi, a žrtva im je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grčki Olimpijakos.

Simon je postigao 13, a Moerman 12 poena u pobedničkoj ekipi, dok je Vasilije Micić imao učinak od deset poena i pet asistencija.
Kod gostiju istakli su se Strelnijeks sa 14 poena i srpski centar Nikola Milutinov koji je postigao 12 poena uz osam skokova. 
Efes je upisao 15. pobedu u 23 odigrane utakmice i nalazi se na četvrtoj poziciji na tabeli, dok je Olimpijakos šesti sa skorom od 12 pobeda i 11 poraza.
CSKA je u Moskvi više nego ubedljivo savladao Gran Kanariju sa 107:85.

Rodrigez je postigao 18, a Klajburn 17 poena u pobedničkoj ekipi, dok su goste predvodili Erikson i Tili sa po 13 poena.
CSKA je zabeležila 18. pobedu i nalazi se na drugom mestu, dok je Gran Kanarija poslednjeplasirana sa 17 poraza u 23 utakmice. 

Armani je sa 87:83 savladao Makabi. Po četiri poena u dresu Armanija postigli su Nedović i Micov. Italijanski tim je šesti sa 12 pobeda, Makabi deseti sa deset.
Barselona je 77:67 bila bolja od Baskonije. "Blaugrana" je peta sa 14 pobeda, Baskonija deveta sa 12 poraza. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.