Sofo: Čuo sam psovke, ali nema veze

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofo: Čuo sam psovke, ali nema veze

Košarkaš Makabija Sofoklis Skorcanitis rekao je da se dobro zabavio u pobedi nad Crvenom zvezdom u Beogradu u Evroligi.

"Utakmica je bila odlična, dobro sam se zabavio. Čuo sam psovke navijača na grčkom, to me je vratilo nekoliko godina unazad... To je sve deo košarke, niko nije mislio loše, želeli su da me dekoncentrišu", rekao je uz osmeh Skorcanitis.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Makabi je u hali Pionir pobedio Zvezdu sa 78:76 u sedmom kolu Grupe D Evrolige.

Grčki centar, koji je ranije igrao za Olimpijakos i Panatinaikos, bio je najefikasniji na utakmici protiv Zvezde sa 22 poena.

"Ovo je sigurno moja najbolja utakmica do sada, ali znam da mogu još bolje, mada će biti potrebno malo vremena", dodao je Skorcanitis.

Krilni igrač Makabija Džo Ingls rekaoje da je oduševljen što je njegova ekipa uspela da pobedi iako je protivnik nadoknadio 18 poena zaostatka.

"Pobedili smo u fenomenalnoj atmosferi, oduševljen sam što smo uspeli da se izvučemo na kraju. Navijači su bili ludi, lepo je igrati pred ovakvom publikom. Sve smo bolji i bolji, ali ima još prostora da se poboljšamo", rekao je Ingls.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sofo: Čuo sam psovke, ali nema veze

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Košarkaš Makabija Sofoklis Skorcanitis rekao je da se dobro zabavio u pobedi nad Crvenom zvezdom u Beogradu u Evroligi..."Utakmica je bila odlična, dobro sam se zabavio. Čuo sam psovke navijača na grčkom, to me je vratilo nekoliko godina unazad.. To je sve deo košarke, niko nije mislio loše,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.