Izvor: TvojPortal.com, 15.Dec.2011, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skariolo: Dolazimo u vrući "Pionir" po pobedu!

Izvor: vesti online
Trener košarkaša Armani Milana, Serđo Skariolo sa puno optimizma iščekuje poslednji i odlučujući duel u 10. kolu grupne faze Evrolige, kada će gostovati beogradskom Partizanu u hali "Pionir".



Italijanski predstavnik u grupi C može da obezbedi plasman u Top 16 fazu Evrolige, jedino u slučaju da pobedi Partizan u 'Pioniru' sa više od četiri poena razlike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />
"Dobio sam puno dobrih signala od mojih igrača tokom meča sa Šarlroom, čak i od onih koji obično nemaju veliku minutažu. Imali su priliku da sada igraju više i svi su pokazali napredak. Mislim da smo prebrodili šok od pre nekoliko nedelja i sledeće nedelje idemo u Beograd po pobedu. Moramo da dovršimo započeti posao. Razočaran sam što ne idemo na megdan Partizanu sa pobedom više, ali ovo je košarka i moraćemo da damo svoj apsolutni maksimum i da se borimo na veoma vrućem terenu, kako bismo ma kraju slavili", rekao je Skariolo.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

kosarkaEvroligaskariolo
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.