Simonović i Teodosić u konkurenciji za najbolji potez sezone u Evroligi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović i Teodosić u konkurenciji za najbolji potez sezone u Evroligi (VIDEO)

Možete glasati za njih na sajtu 7days.euroleague.net

Imali ste već prilike da vidite glasanje za najbolju petorku Evrolige, a to takmičenje je kao zagrevanje za Fajnal for u Istanbulu (19. do 21. maja) izbacilo novo glasanje - za najmagičniji potez takmičenja.

U toj konkurenciji našli su se i Miloš Teodosić kao vlasnik najlepšeg poteza u oktobru (fantastična asistencija u kontranapadu), odnosno Marko Simonović (ukradena lopta i atraktivno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zakucavanje) kao akter najlepšeg poteza u decembru.

Za njih možete glasati na sajtu 7days.euroleague.net. Takođe, postoji šansa da da osvojite loptu sa potpisima kapitena četiri tima koji su se plasirali na Fajnal for ako vas budu "izvukli" iz bubnja.

Pored njih dvojice Jan Veseli ima dva predloga za najbolji potez, odnosno tu su i Luka Dončić, Entoni Rendolf sa blokadomi Keni Gebrijel sa strašnim zakucavanjem protiv Fenerbahčea.

Pogledajte ovde sve poteze:

Miloš Teodosić (oktobar)



Entoni Rendolf (novembar)



Marko Simonović (decembar)



Jan Veseli (januar)



Luka Dončić (februar)



Jan Veseli (mart)



Keni Gebrijel (april)



(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SRBI ULEPŠALI EVROLIGU: Potezi Teodosića i Simonovića u konkurenciji za najatraktivnije u sezoni (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2017

Nakon glasanja za najbolju petorku sezone na sajtu Evrolige možete izabrati i najatraktivniji potez proteklog dela sezone.. . Među potezima koji će se boriti za epitet nalaze se i oni naših reprezentativaca Miloša Teodosića i Marka Simonovića.. Plejmejker moskovskog CSKA je tokom ove sezone imao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.