Modna revija učenika Umetničke škole u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Maj.2024, 15:31

Modna revija učenika Umetničke škole u Nišu

Pridružite se nesvakidašnjem modnom događaju koji će objediniti umetnost, kreativnost i talenat mladih dizajnera iz Umetničke škole u Nišu!
"Unapređujući saradnju sa EU Info kutkom u oznaku obeležavanja Dana Evrope, naša škola sa ponosom predstavlja modnu reviju učeničkih kreacija. Ovaj događaj nije samo prilika da vidite najnovije modne trendove, već i da podržite kreativnost, talente i mladost našeg grada.
Ideje, senzibilitet i kreativnost nove generacije budućih modnih dizajnera proistekle su iz avangardne umetnosti, objedinivši poruke slobode izražavanja i mišljenja, tolerancije, radosti i različitosti.
...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.