SVE JE DOGOVORENO: Milutinov oblači CRVENO-BELI dres! Očekuje se promocija

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 19:41

SVE JE DOGOVORENO: Milutinov oblači CRVENO-BELI dres! Očekuje se promocija

Ponovo u Evroligi...

Srpski reprezentativni centar Nikola Milutinov je juče i zvanično završio svoju trogodišnju misiju u moskovskom CSKA i potpuno je jasno da ćemo ga od jeseni ponovo gledati u Evroligi.

Izgleda da je izvesno da će se vratiti u Olimpijakos, odakle je 2020. godine i prešao u CSKA.

Pet godina je Milutinov proveo u Olimpijakosu, to mu je bilo prvo inostrano iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle stasavanja u Partizanu i očekivalo se da će relativno brzo stići i u NBA ligu, jer je 2015. godine draftovan od San Antonija, ali se to nije dogodilo, pa će posle kraće pauze ponovo pokazivati svoje umeće u najjačem evropskom takmičenju.

A da će to biti u dresu Oimpijakosa, danas na Tviteru piše i košarkaški novinar Mateo Andreani, koji piše da je Milutinov spreman da potpiše dvogodišnji ugovor vredan tri miliona dolara plus određene bonuse.

Olympiacos Piraeus and Nikola Milutinov are very close to reach an agreement. The Serbian is ready to accept a two-year contract of 3 million $ plus bonus. Filter great optimism on both sides.#Basketball #baloncesto #transfers #EuroLeague #OlympiacosBC #Ολυμπιακός

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) May 31, 2023

Prema njegovim saznanjima dogovor o svim detaljima je veoma blizu i uskoro se očekuje ozvaničenje saradnje.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.