SKANDAL U EVROLIGI: Sudije pokušale da nameste meč! Poznata i cifra koju su nudili (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 21:47

SKANDAL U EVROLIGI: Sudije pokušale da nameste meč! Poznata i cifra koju su nudili (VIDEO)

Neprijatne optužbe.

Čuveni evropski košarkaški arbitri, Boris Rižik i Ilijas Koromilas otpuženi su da su nudili mito trećem sudiji Mikoli Ambrozovu iz Ukrajine pred meč finala Evrokupa 2021. godine između Monaka i Uniksa!

Upravo je Mikola Ambrozov izneo ovu šokantnu optužbu.

- Možda će ovo što kažem nekoga da iznenadi, ali tako se desilo. Tri dana pred meč dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam poziv od poznatog sudije iz Ukrajine, Borisa Rižika. Rekao mi je da Uniks igra finale i da su na klupi grčki trener Dimitris Priftis i pomoćnik. Njemu je prišao Koromilas i pokušao da dođe do dogovora sa mnom preko njega - rekao je Ambrozov.

Ističe da je bez razmišljanja odbio tu ponudu.

- Da sam prihvatio, onda bi on direktno razgovarao sa mnom kako bismo se dogovorili. Nisam ništa rekao Borisu, a on mi je objasnio da imam 24 časa da odlučim i da ako promenim mišljenje, da ću dobiti 10.000 evra. Dao mi je i broj koji je trebalo da pozovem putem Vajbera posle meča. Znate i sami kako se ta utakmica završila - rekao je Ambrozov.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL KOJI JE UZDRMAO KOŠARKAŠKI SVET: Evroliga se oglasila o POTKUPLJIVANJU sudija

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 13:01

Reč je o finalu Evrokupa...Mediji širom Starog kontinetna su objavili da je došlo do pokušaja potkupljivanja sudija u drugom meču finala Evrokupa 2021, i zato je Evroliga izdala zvanično saopštenje...Monako je tada u dva meča savladao UNIKS, a i iz Evrolige uverevaju da u njenim takmičenjima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.