SJAJNA VEST ZA SRBE: Rusi IZBACILI Špance iz elitnog takmičenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 22:08

SJAJNA VEST ZA SRBE: Rusi IZBACILI Špance iz elitnog takmičenja

Došlo je vreme za plej-of.

Košarkaši Zenita slavili su u Sankt Peterburgu u svom poslednjem duelu regularnog dela Evrolige za ovu sezonu bili bolji od Panatinaikosa rezultatom 112:83. Ekipa Ćavija Paskvala ići u četvrtfinale elitnog takmičenja, gde će im protivnik biti Barselona.

Ovim rezultatom obradovali su se i učesnici završnice Evrokupa, jer je sada jasno da će to takmičenje dati dva evroligaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sledeće sezone.

To znači da je Monako sada i definitivno ušao u Evroligu samim ulaskom u finale, kao što znači i da će Virtus i Uniks u sredu igrati majstoricu za plasman u najjače takmičenje.

Ove je velika prilika za "srpski" Virtus da se vrati u elitno društvo.

Sa druge strane, Zenitova pobeda je rastužila Valensiju, koja bi imala automatski mesto u Evroligi i naredne sezone da je ove sezone završila među osam najboljih, ali ipak je za malo ostala ispod crte.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Stefani Morgan, devojka košarkaša Džordana Lojda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od četvrte lige do Evrolige za devet godina

Izvor: B92, 12.Apr.2021

Plasman Zenita u četvrtfinale Evrolige obradovao je sve iz Monaka...Francuski predstavnik je ranije izborio plasman u finale Evrokupa tako što je eliminisao Gran Kanariju u dva meča, ali je sve zavisilo od Valensije...Dve vize za Evroligu iz Evrokupa išle bi samo ukoliko bi Valensija ostala bez plasmana...

Nastavak na B92...

Sutra Predsedništvo KLS: Promena formata Superlige sve izvesnija

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 11:04

Ukoliko se usvoji predlog, Superliga prvi put od osnivanja neće imati ligašku fazu, već samo plej-of..Da bi stigli do nacionalne titule učesnici Superlige su od prve sezone, 2003-2004 (u vreme SR Jugoslavije i SCG), morali da prođu dve faze takmičenja, ligaški deo, koji se nekad sastojao od jedne,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.