ŠAKOTA PRED CSKA: Veliki izazov pred nama

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAKOTA PRED CSKA: Veliki izazov pred nama

U Beograd dolazi prvak Evrope.

Posle pauze Evroliga se vraća 25. kolom u kom će Crvena zvezda dočekati CSKA iz Moskve u Štark areni. Trener Crvene zvezde Dragan Šakota je pred duel svojih izabranika sa moskovskim CSKA u petak poručio da je dolazak šampiona Evrope velika čast i izazov za tim.

- Dolazi nam prvak Evrope, veliki izazov i čast za našu ekipu. Za razliku od nas, CSKA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije igrao nacionalni kup, što znači da su imali vremena da se konsoliduju nakon poraza koji su doživeli, i koji im je prekinuo dobru seriju. Crvena zvezda sa druge strane nije prekidala sa igranjem utakmica i ostala je u takmičarskom ritmu, i sada je teško predvideti kome će više prijati ova utakmica u petak. Ono što je sigurno očekuje nas utakmica sa vrhunskom ekipom, ulazimo polako u završnicu takmičenja, svako ima svoje ambicije i sada svaka utakmica postaje važna za sve,pa i za nas koji imamo svoje ambicije i želje - rekao je trener Zvezde Dragan Šakota.

Zvezda je igrala za razliku od CSKA Kup Srbije u kom je u finalu izgubila od Partizana. Moskovljani su imali samo jedan meč i to protiv estonskog Kaleva u VTB ligi, dok su potom neki igrači bili na Ol-staru tog tamkičenja.

- Očekuje nas još jedna teška utakmica u nizu, a protivnik najteži mogući aktuelni prvak Evrope. I ove godine imaju vrhunsku ekipu, imali su dovoljno vremena da se osveže, nisu imali utakmica u prethodne dve nedelje praktično, i sigurno motivisani i odmorni dolaze u Beograd. Sa druge strane, mi smo se okrenuli novim obavezama, očekuje nas još praktično najmanje 40-ak utakmica do kraja sezone, od toga najmanje 10 u Evroligi. Ovakve utakmice su izazov, i sigurno da imamo ogromnu želju da odigrao dobro i saavladamo ekipu CSKA", rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

Za Zvezdu protiv CSKA neće igrati Ognjen Dobrić koji je povredio prst pred finale Kupa Radivoja Koraća.

Meč je u petak od 19 časova u Štark areni.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi

Issa pool vibe 💦

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 22, 2018 at 8:07am PST

Let the bikini games begin 🎉 (I filtered this until I was tanned)

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 15, 2018 at 9:43am PST

Just a girl, hanging out with her tree 🌴

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 17, 2018 at 11:47am PST

Throw back to paradise 🌴

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Apr 12, 2018 at 10:00am PDT

😎☀️ #restday #doha

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Feb 24, 2016 at 3:10am PST
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šakota pred CSKA: Veliki izazov i čast za Zvezdu

Izvor: RTS, 20.Feb.2020

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da je meč sa CSKA u 25. kolu Evrolige velika čast i izazov za njegov tim. . "Dolazi nam prvak Evrope, veliki izazov i čast za našu ekipu. Za razliku od nas, CSKA...

Nastavak na RTS...

Šampion Evrope u Beogradu " Zvezda sa novim plejom napada CSKA

Izvor: B92, 21.Feb.2020, 12:25

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće aktuelnog šampiona Evrope CSKA iz Moskve u meču 25. kola Evrolige...Utakmica u "Štark areni" na programu je u petak od 19:00...Šampion Srbije i ABA lige trenutno se nalazi na 13. mestu, sa 10 pobeda i 14 poraza, dok je CSKA na poziciji broj četiri sa 16 pobeda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.