Rođeni Beograđanin stopama Luke Dončića!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođeni Beograđanin stopama Luke Dončića!

Sin legendarnog Iva Nakića u centru pažnje.

Mario Nakić je nedavno nakon razgovora sa selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem odlučio da zaigra za selekciju "orlova" iako ima prava da nastupa i za reprezentaciju Hrvatske.

Rođeni Beograđanin će nakon odlične sezone u juniorskog španskoj ligi i Evroligi od nove godine nastupati i za prvi tim Real Madrida.

Odluka Pabla Lasas se čini jako logična uzevši u obzir da se radi o jednom od najtalentovanijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaša Evrope.

Momak koji ima 18 godina će se ravnopravno boriti za svoje mesto sa ostatkom ekipe.

Nakić je svoj košarkaški put započeo u Partizanu, a prošle godine je debitovao za prvi tim "kraljevskog kluba" zbog čega ga mnogi porede sa Lukom Dončićem.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.