Real slavio u Minhenu, Olimpija u Atini

Izvor: RTS, 21.Dec.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real slavio u Minhenu, Olimpija u Atini

Košarkaši Reala savladali su kao gosti ekipu Bajerna sa 82:72, u utakmici 14. kola Evrolige. Olimpija iz Milana u Atini savladala ekipu Panatinaikosa sa 86:83.
Real je u Minhenu zabeležio 12. pobedu u takmičenju, a domaći su se držali do sredine poslednje četvrtine.

"Kraljevski klub" je snažno ušao u meč i na poluvremenu imao značajnih 13 poena prednosti, ali je ekipa Dejana Radonjića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odigrala odličnu treću četvrtinu i uvela meč u neizvesnih poslednjih 10 minuta.
Ipak, u poslenjoj deonici šampion Evrope se bolje snašao i odneo novu pobedu za ostanak na drugom mestu na tabeli Evrolige.

Entoni Rendolf je bio najefikasniji na meču sa 22 poena, dok je Serhio Ljulj dodao 19. Na drugoj strani Jović je bio najefikasniji sa 11 poena, dok su po deset dodali Koponen, Đedović i Bartel.
Bajern je sa polovičnim učinkom (7/7) trenutno na sedmom mestu na tabeli.
Olimpija se još jednom trijumfalno vraća iz Atine. Posle pobede nad Olimpijakosom, ekipa iz Milana je kao gost savladala i panatinaikos – 86:83.

PAO je vodio samo u prvoj četvrtini, dok je do kraja meča jurio prednost gostiju. Ipak, Olimpija je odbila sve napade "zelenih", Nedović je pogodio dva slobodna bacanja za sedmi trijumf u takmičenju.
Panatinaikos je, u iščekivanju novog trenera, ostao na šest pobeda i predstoji im grčevita borba za plasman u plej-of.
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Arturas Gudaitis sa 20 poena, dok je u domaćem timu 24 poena postigao Nik Kalates.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džejms ponovo očajan, Nedović "zapečatio" PAO

Izvor: B92, 21.Dec.2018

Košarkaši Armanija iz Milana iznenadili su i savladali Panatinaikos na gostovanju u 14. kolu Evrolige rezultatom 86:83...Panatinaikos je nastavio seriju izuzetno loših rezultata u prvom meču posle otpuštanja dosadašnjeg trenera, Španca Ćavija Paskvala...Armani je prekinuo niz od pet uzastopnih...

Nastavak na B92...

SRPSKI MALANO SAVLADAO FAVORIZOVANI PANATINAIKOS: Real bolji od Bajerna, Žalgiris rutinski sa Makabijem!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2018, 00:15

Košarkaši Milana pobedili su večeras u gostima ekipu Panatinaikosa sa 86:83 (21:23, 26:17, 17:16, 22:27), u poslednjoj utakmici 14. kola Evrolige.

Nastavak na Kurir...

Ponovo ne radi sat u Evroligi, Panatinaikos oštećen?

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2018

Nakon što je oštećen Žalgiris i to očigledno, ponovo žalba na sat u Evroligi...Velikih problema ima Evroliga ove sezone sa satovima koji mere vreme za napad, pa i vreme četvrtine...Nakon one krađe kada je oštećen Žalgiris u Moskvi, sada novi primer, žalbu će uputiti ekipa Panatinaikosa...Oni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.