Radonjića na klupi Bajerna nasleđuje zemljak?

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 20:09

Radonjića na klupi Bajerna nasleđuje zemljak?

Bavarci tragaju za rešenjem za narednu sezonu.

Dejan Radonjić je ostao bez posla u Bajernu nakon serije loših rezultata u Evroligi i još uvek je bez posla.

Spekuliše se da bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, više OVDE.

Iako se pričalo da će ga na klupi Bajerna naslediti Velimir Perasović, uprava je odlučila da ukaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansu Radonjićevom asistentu Oliveru Kostiću, ali samo do kraja sezone.

Ne očekuje se da Kostić dobije šansu i naredne sezone, Bavarci su se bacili u potragu za novim trenerom, a pojavile su se priče da bi od naredne sezone nemačkog šampiona mogao da predvodi još jedan crnogorski stručnjak.

U pitanju je trener Asvela Zvezdan Mitrović.

On je ekipu iz Vilerbana preuzeo leta 2018. godine, ove sezone je dobio priliku da vodi Asvel i u Evroligi i može se reći da je francuski tim predstavljao jedno od prijatnijih iznenađenja u eliti, do prekida sezone njegova ekipa je bila tri pobede iza mesta koje vodi u plej-of.

Pokazao je Mitrović i na najvišem nivou svoj kvalitet, pa je sa razlogom poraslo interesovanje za njegove usluge, a svojoj sudbini govorio je za "L'Ekip" i sam Crnogorac.

"Imam ugovor sa Asvelom. Imali smo nedavno konferencijski razgovor sa Tonijem (Parkerom), Batumom i Ti Džejom (Parkerom) i čitavm stručnim štabom. Pričali smo o pojačanjima, mnogim našim igračima koji su pod ugovorom, ali to je bilo sve.

Niko nije pričao o mom ugovoru. Došao sam pre par godina i još uvek sam sa timom. Ne volim glasine. Samo čekam priliku da se vratim u Lion
", izjavio je Mitrović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.