Potvrđen još jedan učesnik Evrolige!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđen još jedan učesnik Evrolige!

Večeras smo saznali ko će biti šesnaesti učesnik Evrolige u sezoni 2019/20. Ostala još dva mesta.

Spisak učesnika Evrolige za sezonu 2019/20 lagano se kompletira, a od večeras znamo ko je šesnaesti klub koji će igrati u eliti.

Zahvaljujući plasmanu u finale VTB lige, a pošto će za rivala imati CSKA, košarkaški klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Himki igraće i sledeće sezone u Evroligi.

Poznato je da CSKA ima višegodišnji ugovor sa Evroligom, tako da plasman moskovljana u finale VTB lige znači da će i drugi finalista u evropsku elitu.

Sada ostaje da saznamo ko će biti drugi predstavnik Nemačke u Evroligi, odnosno kome će Đordi Bertomeu uručiti specijalnu pozivnicu.

Podsećamo da će u slučaju da Alba osvoji Bundesligu ili zaigra u finalu sa Bajernom, šanse Partizana da se domogne specijalne pozivnice drastično porasti.

Učesnici Evrolige za sezonu 2019/20:

1. Anadolu Efes (Turska)

2. AX Armani Olimpija Milano (Italija)

3. Barselona Lasa (Španija)

4. Bajern Minhen (Nemačka)

5. Crvena zvezda mt:s (Srbija)

6. CSKA Moskva (Rusija)

7. Fenerbahče (Turska)

8. Kirolbet Baskonija (Španija)

9. LDLC ASVEL (Francuska)

10. Makabi FOX Tel Aviv (Izrael)

11. Olimpijakos (Grčka)

12. Panatinaikos (Grčka)

13. Real Madrid (Španija)

14. Valensija (Španija)

15. Žalgiris (Litvanija)

16. Himki (Rusija)

17. Najbolje plasirani tim Bundeslige

18. Dobitnik specijalne pozivnice

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U sredu dobijamo novog učesnika Evrolige?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019

Sve smo bliži raspletu u VTB ligi, a samim tim i potvrdi još jednog učesnika Evrolige...Spisak učesnika Evrolige za sezonu 2019/20 lagano se kompletira, a od večeras smo korak bliže raspletu u VTB ligi...Poznato je da CSKA ima višegodišnji ugovor sa Evroligom, tako da plasman moskovljana u finale...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.