Pobeda Bešiktaša u gradskom derbiju na zatvaranju Top 16 faze

Izvor: Blic, 05.Apr.2013, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Bešiktaša u gradskom derbiju na zatvaranju Top 16 faze

Košarkaši Bešiktaša pobedili su Fenerbahče na svom parketu u poslednjoj utakmici Top 16 faze Evrolige sa 80:73.

Utakmica istanbulskih rivala nije imala rezultatski značaj, pošto ni jedna od ekipa nije mogla da izbori plasman u četvrtfinale Evrolige.

Na zatvaranju Top 16 faze u Bešiktašu je najbolji bio Damir Markota sa 16 poena i sedam uhvaćenih lopti, Juing je ubacio 17, dok je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gostjućem timu najefikasniji bio Oguz Savaš sa 14, a Uroš Tripković 12.

Bešiktaš je takmičenje u Grupi F završio na deobi sedmog mesta sa Fenerbahčeom uz skor od dve pobede i 12 poraza.

Četvrtfinale, u kom će Barselona igrati sa Panatinaikosom, Real sa Makabijem, prvak Evrope Olimpijakos će imati duele sa Efesom, dok će CSKA na megdan Kahi Laboral, se igra na tri pobede, a pobednici tih duela plasiraće se na Fajnal for u Londonu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.