Pešić ostaje bez jednog od najboljih?

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 09:04

Pešić ostaje bez jednog od najboljih?

Sve je veće interesovanje za njegove usluge.

Kako prenosi "Eurohoops", Malkom Dilejni bi u junu mogao da napusti Kataloniju.

Stigao je Amerikanac kao jedno od poslednjih pojačanja u Barsu minulog leta, nakon povreda Ertela i Pau Ribasa.

Trebalo mu je vremena da se adaptira na novu sredinu i podseti kako je to igrati u Evroligi, nakon par sezona u NBA i kineskoj CBA ligi.

Počeo je u drugom delu sezone da pruža odlične partije, istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se kao jedan od najvažnijih igrača katalonskog sastava pred završnicu sezone.

Ipak, u ugovoru ima mogućnost da u junu napusti klub, a navodno su dva kluba već pokazala interesovanje za njegove usluge.

U pitanju su Olimpija Milano i Olimpijakos, koji se nadaju da mogu da ga ubede da napusti Barsu i preseli se u njihove redove.

Ima Amerikanac i NBA klauzulu, u slučaju ponude iz najjače lige na svetu može u julu da raskine saradnju, mada je veliko pitanje kada će se sezona nastaviti i kada će timovi biti u mogućnosti da potpisuju slobodne igrače.

Bivši bek Bajerna i Lokomotive Kubanj je na 26 nastupa u Evroligi ove sezone u proseku beležio 10,2 poena uz 43% šuta za tri poena i 4,8 asistencija po meču.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.