Panatinaikos izborio petu utakmicu u produžetku!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panatinaikos izborio petu utakmicu u produžetku!

Košarkaši Panatinaikosa ostali su u trci za završnim turnirom Evrolige, pošto su večeras u Atini posle produžetka pobedili moskovski CSKA sa 73:72, i tako izjednačili na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji.

Dimitris Dijamantidis  

Panatinaikos je i u drugoj utakmici na svom terenu teško izborio pobedu. Vitalij Fridzon je košem nekoliko desetinki pre kraja izjednačio na 64:64 i tako doneo produžetak Moskovljanima. Pre toga je CSKA nadoknadio devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poena zaostatka, predvođen sjajnim Sonijem Vimsom, koji je u produžetku ispao tragičar.

 

On je promašio drugo slobodno bacanje 4,7 sekundi pre kraja produžetka. Pošto je Dimitris Dijamantidis poslao loptu u aut, CSKA je dobio još dve sekunde za napad, ali je Vims nagazio na liniju i izgubio loptu. Dijamantidis je završio meč sa samo sedam poena, ali je zato pogodio bacanja koja su odlučila meč. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Jonas Mačijulis sa 15 i Stefan Lazme sa 14 poena. CSKA su predvodili Vladimir Micov sa 15 i Vims sa 14 poena. Nenad Krstić je završio utakmicu sa samo jednim poenom, uz četiri skoka. Peta, odlučujuća utakmica igraće se u petak u Moskvi.

 
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Atinjani izborili majstorice, Makabi na F4

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2014, 00:00

Košarkaši Panatinaikosa ostali su u trci za završnim turnirom Evrolige, pošto su večeras u Atini posle produžetka pobedili moskovski CSKA sa 73:72, i tako izjednačili na 2:2 u četvrtfinalnoj seriji. Makabi pobedio Aramani i izborio učešće na F4. Olimpijakos pobedio Real i ostao u trci za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.