POTPISAO: Ataman će sledeće sezone raditi u OVOM klubu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 18:38

POTPISAO: Ataman će sledeće sezone raditi u OVOM klubu

Osvojio je dve Evrolige sa Anadolu Efesom.

Turski stručnjak Ergin Ataman izjavio je nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora sa Panatinaikosom da je uzbuđen što će raditi u Grčkoj.

Ataman je potpisao dvogodišnji ugovor sa čelnicima Panatinaikosa i na kraju sezone će zvanično preuzeti klupu kluba iz Atine.

- Imao sam sastanak sa predsednikom Panatinaikosa. U prvom susretu smo se načelno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovorili o mnogim pitanjima, ali ja sam trenutno trener Anadolu Efesa i nastavlja se borba u Turskoj košarkaškoj ligi. Nakon što se ova borba završi, ponovo ćemo sesti sa našim predsednikom, ali 90 odsto ću preuzeti grčki klub. Uzbuđen sam što ću prvi put raditi za grčki tim i to u jednom od najvećih klubova u Evropi. Mislim da mi treba ovo uzbuđenje - istakao je Ataman.

Turski stručnjak je do sada u karijeri vodio Turk Telekom, Pinar Karšijaku, Efes, Montepaski, Fortitudo, Bešiktaš, Galatasaraj i reprezentaciju Turske.
Pogledaj vesti o: Turska,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ataman: Potrebno mi je ovo uzbuđenje

Izvor: B92, 09.Maj.2023

Turski stručnjak Ergin Ataman izjavio je nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora za Panatinaikos da je uzbuđen što će raditi u Grčkoj...Ataman je potpisao dvogodišnji ugovor sa čelnicima Panatinaikosa i na kraju sezone će zvanično preuzeti klupu kluba iz Atine..."Imao sam sastanak sa predsednikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.