POSLE MEČA S PARTIZANOM: Najveća kazna u istoriji Evrolige stiže Panatinaikosu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 15:50

POSLE MEČA S PARTIZANOM: Najveća kazna u istoriji Evrolige stiže Panatinaikosu?

Jako loše vesti za grčki klub.

Panatinaikos je pre dva dana kažnjen oduzimanjem dve pobede zbog kršenja finansijskog fer-pleja, ali to nije sve kada je reč o kazni za Atinjane. Dan posle meča sa Partizanom saznali su da će morati i da plate 725 hiljada evra.

Tako prenosi Mundo Deportivo, a navodi se i da Evroliga zadržava mogućnost da je poveća za 400 hiljada evra ukoliko se ne ispune određeni uslovi.

U tom slučaju, bili bismo svedoci najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novčane kazne u istoriji elitnog takmičenja.

Kako je zvanično saopšteno, grčki klub i Kontrolna komisija postigli sporazum o poravnjanju kojim će grčkom klubu biti izrečene i sportske i ekonomske sankcije. Nakon toga je otkrivena samo sportska sankcija, dok je novčana ostala između dve strane.

Panatinaikos je imao još jednu razočaravajuću sezonu u Evroligi. Tačka je stavljena porazom od Partizana, a PAO je na kraju pretposlednji na tabeli sa skorom 9-23, uz oduzimanje dve pobede.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.