PONIZIO IH NA TERENU I VAN: Mesina zbog Trinikjerija častio Bavarce sočnom PSOVKOM(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 13:33

PONIZIO IH NA TERENU I VAN: Mesina zbog Trinikjerija častio Bavarce sočnom PSOVKOM(VIDEO)

Milanezi ubedljivo slavili.

Olimpija iz Milana je ubedljivo sa 75:51 savladala minhenski Bajern u 21. kolu Evrolige, a to je očigledno teško palo treneru Bavaraca Andrei Trinkijeri koji je napravio gaf posle meča.

Bivši strateg Partizana posle meča nije želeo da se pojavi na uobičajenoj konferenciji za medije, pa ga je zemljak Mesina čekao punih 20 minuta. Pobunio se tada PR Bavaraca i dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žustar odgovor i to uz psovke.

Messina gave more than 20 minutes to Bayern to have their post game press conference but Trinchieri did not show up.

Messina started his press conference when Bayern press office came in and complained about that.

Messina’s response is already history https://t.co/TK0Kp35GbO

— Emiliano Carchia (@Carchia) January 22, 2021

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

- Obično čekam svoj red. Ovog puta sam čekao 20 minuta i tada sam počeo. Ako vam se to ne sviđa, onda možete da idete kući. Želim vam bezbedan jeb*ni let - rekao je nervozni Mesina na engleskom i potom pitao na italijanskom:

- Da li je potreban prevod? Uz dužno poštovanje...- nastavio je svoje izlaganje o utakmici trener Milaneza.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ignjatović, bivša devojka golmana Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.