POKORIO JE NEMAČKU: Radonjić JAČA tim za Evroligu, u Bajern stigao novi plej (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKORIO JE NEMAČKU: Radonjić JAČA tim za Evroligu, u Bajern stigao novi plej (FOTO)

Napad na Evropu.

Posle ostanka bez titule šampiona Nemačke, Brose Bamberg je počeo da ostaje bez ključnih igarača. Jedan od najboljih igrača Bamberga Maodo Lo pojačao je svog direktnog rivala u Bundesligi, Bajern Minhen. Lo je potpisao dvogodišnji ugovor sa minhenskim timom.

Kleo ima novi klub, a već je igrao u toj zemlji (FOTO)

ZVANIČNO: Zvezda ima NOVOG trenera (FOTO)

Maodo Lo signed with @fcb_basketball https://t.co/j1LQAgJ0Ej >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << via @talkbasket #FCBayernBasketball

— Yiannis Bouranis (@YBouranis) July 13, 2018

Lo je povremeni reprezentativac Nemačke, a prošle sezone je u Bambergu kao rezervni bek u proseku beležio 6.9 poena, 1.4 skokova i 1.8 asistencija po meču u Evroligi. Radonjić je tako ojačao konkurenciju u spoljnoj liniji, pred iskušenja u Evroligi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.