PODELJENA MVP NAGRADA: Kocar i Papajanis obeležili 31. kolo Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 14:25

PODELJENA MVP NAGRADA: Kocar i Papajanis obeležili 31. kolo Evrolige

Zabeležili po 40 indeksnih poena.

Košarkaš Baskonije Maik Kocar i član Panatinaikosa Jorgos Papajanis proglašeni su za najkorisnije igrače (MVP) 31. kola Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Kocar je u pobedi Baskonije nad Albom 93:87 postigao 23 poena i imao deset skokova, tri asistencije i dve blokade za 30 minuta na terenu. Panatinaikos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u Atini savladao Albu 86:76, a Papajanis je za nešto više od 28 minuta na terenu postigao 24 poena i imao je 11 skokova, tri blokade i jednu asistenciju. Kocar i Papajanis su zabeležili po 40 indeksnih poena.

U TOP pet najboljih košarkaša 31. kola Evrolige nalaze se još plejmejker Baskonije Darijus Tompson (38) i igrači Barselone Nikolas Laprovitola (32) i Nikola Mirotić (27).

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda Nora Segura, bivša devojka Tima Hauarda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dva centra obeležila 31. kolo Evrolige

Izvor: B92, 30.Mar.2023

Košarkaš Baskonije Maik Kocar i član Panatinaikosa Jorgos Papajanis proglašeni su za najkorisnije igrače (MVP) 31. kola Evrolige..Kocar je u pobedi Baskonije nad Albom 93:87 postigao 23 poena i imao 10 skokova, tri asistencije i dve blokade za 30 minuta na terenu...Panatinaikos je u Atini savladao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.