PO ODLASKU IZ OLIMPIJAKOSA: Oglasio se Kostas Slukas (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 16:36

PO ODLASKU IZ OLIMPIJAKOSA: Oglasio se Kostas Slukas (FOTO)

Gde nastavlja karijeru?

Grčki košarkaš Kostas Slukas oglasio se po okončanju saradnje sa Olimpijakosom.

- U životu sportiste ima dobrih i loših trenutaka. Tokom tri godine provedene u Olimpijakosu, nakon mog povratka, imali smo period osvajanja titula i velikog uspeha. Počeli smo sa timom koji je učestvovao samo u Evroligi, a završili sa dve uzastopne duple krune u Grčkoj i navijačima koji su nas pratili svuda i podržavali. Dobili smo priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na najvišem Evroligaškom nivou, postali stalni na fajnal-foru i zadobili poštovanje rivala.

- Danas se naši putevi razilaze. Moje duboko poštovanje prema braći Angelopulos nije bilo iznuđeno: ono je bilo inspirisano. Zato smo provodili toliko sati tražeći rešenje na našem nedavnom sastanku. Svi smo u timu imali isti cilj i sa tim smo išli napred i pravili uspehe. Bilo da smo pobeđivali ili gubili, radili smo to zajedno.

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou)

- S obzirom na to šta se dogodilo u prethodnom periodu, osećam da nisam uspeo to isto poštovanje da izazovem kod svih. Ipak, jedan mali gorak ukus na kraju neće zaseniti tri divne godine. Odlazim sa osećajem ispunjenosi i čiste savesti, znajući da sam dao sve od sebe da odam poštovanje dresu koji nosim. Borio sam se sa saigračima, navijačima i upravom zajedno, oni su mi verovali tokom izazovnih vremena za čitavu organizaciju. Nadam se da sam vratio koliko god sam mogao - napisao je Slukas.

Kao potencijalna destinacija iskusnog grčkog igrača nameće se i beogradski Partizan, pa bi Slukas u slučaju dolaska u redove crno-belih ponovo mogao da obnovi saradnju sa Žečjkom Obradovićem.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.