Olimpijakos oslabljen pred duel sa Žalgirisom

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 17:53

Olimpijakos oslabljen pred duel sa Žalgirisom

Košarkaši Olimpijakosa Janulis Larencakis i Najdžel Vilijams-Gos mogli bi da propuste meč 27. kola Evrolige protiv Žalgirisa, prenosi Basketnjuz.

Grčki mediji navode da su Larencakis i Vilijams-Gos propustili trening zbog povreda.

Takođe se dodaje da će u naredna dva dana biti poznato da li će košarkaš Olimpijakosa Naz Mitru-Long moći da pomogne timu u Litvaniji, pošto je povredio rame tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastupa za selekciju Grčke u kvalifikacijama za EP 2025. godine.

Mitru-Long će biti podvrgnut dodatnim medicinskim pregledima po povratku reprezentacije Grčke iz Holandije.

Grčki mediji podsećaju da trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas ne može da računa na srpskog centra Nikolu Milutinova, koji je operisan krajem januara.

Utakmica između Žalgirisa i Olimpijakosa biće odigrana u petak od 19 časova u Kaunasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VELIKI PEH PRED NASTAVAK EVROLIGE: Crveno-beli bez dvojice važnih igrača u 27. kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024

Gostuju u Litvaniji...Košarkaši Olimpijakosa Janulis Larencakis i Najdžel Vilijams-Gos će najverovatnije da propuste meč 27. kola Evrolige protiv Žalgirisa, prenosi Basketnjuz...Grčki mediji navode da su Larencakis i Vilijams-Gos propustili trening zbog povreda...Takođe se dodaje da će u naredna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.