Očajan dan Efesa, Baskonija održala lekciju Miciću i Larkinu u Istanbulu!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 20:20

Očajan dan Efesa, Baskonija održala lekciju Miciću i Larkinu u Istanbulu!

Turskom timu posle duže vremena ništa nije polazilo za rukom.

Košarkaši Baskonije zabeležili su ubedljivu pobedu na gostovanju protiv Anadolu Efesa 77:59 (20:17, 17:25, 13:21, 9:14) u meču 12. kola Evrolige.

Bila je ovo očajna partija tima za koji igra srpski reprezentativac Vasilije Micić posle koje je prekunut niz od dve pobede u elitnom takmičenju.

Nije se moglo ni na naslutiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da nas čeka ovakav epilog sudeći po prvoj četvrtinu u kojoj je domaći tim imao konstantno vođstvo.

Prelomni trenutak dogodio se sredinom druge četvrtine kada je Toni Džekiri preveo rezultat u korist gostiju.

Baskonija je na poluvreme otišla sa plus pet, ali je sa tri trojke u uvodnim minutima treće četvrtine stigla na do tada maksimalnih 12 poena prednosti.

Ova razlika se održavala tokom treće deonice, a izetno raspoloženi Alek Piters je u završnim sekundama drugom trojkom doneo plus 13 pred ulazak u poslednju četvrtinu.

Gosti na ovom nisu stali pa na polovini odlučujuće četvrtine imali i ogromnih 22 poena razlike.

Ovo je bila i maksimalna razlika koju su gosti načinili tokom meča, koji je kao najefikasniji završio Piters sa 18 poena.

Skormnu partiju Efesa oslikale su i brojke nosioca njihove igre, a najbolji među njima Larkin, koji je ubacio svega osam poena, dok se Micić zaustavio na samo četiri.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Baskonija pobedila Efes u Istanbulu

Izvor: Danas, 04.Dec.2020

Košarkaši Baskonije pobedili su večeras Efes u Istanbulu sa 77:59, u 12. kolu Evrolige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.