Obradovićev Monako šampion – ne pomaže ni Vembenjama

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 22:48

Obradovićev Monako šampion – ne pomaže ni Vembenjama

Košarkaši Monaka postali su šampioni Francuske.

Monako je pobedio Metropolitan 85:92 na stadionu "Filip Šatrije" na Rolan Garosu, koji je pretvoren u košarkašku arenu.

Izabranici Saše Obradovića su Metropolitan pobedili sa 3-0 u seriji i na dominantan način osvojili šampionsku titulu u Francuskoj.

Na ovaj način je stavljena kruna u sezoni u kojoj je Monako igrao Fajnal For Evrolige i tamo osvojili treće mesto pobedivši Barselonu u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za bronzu.

Što se ovog susreta tiče, Parižani su imali prednost tokom većeg dela meča, ali ni u jednom trenutku to vođstvo nije garantovalo pobedu.

Nije ekipi Metropolitana pomogao ni neverovatni Viktor Vembenjama koji je meč završio sa 22 poena i 7 skokova, ali i dve podeljene asistencije, dok ga Tomas ispratio sa 20 poena, a Džons je postigao 16.

U redovima Monaka, Džerod Blosomgejm sa 22 poena se najviše istakao, a isti broj poena postigao je i Džordan Lojd, 16 je ubacio OKobo, a samo 2 poena imao je Majk Džejms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL KOJI SE MOGAO SE I OČEKIVATI: Prekid u Atini! Sezona je ZAVRŠENA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023

Nemile scene su viđene...Košarkaši Olimpijakosa su postali su šampioni Grčke, ali način na koji je završena sezone nikome normalnom se nije dopala, ali nije da se nije očekivalo...Četvrta utakmica je prekinuta pre kraja zbog prekida izazvanog od strane navijača "zelenih", nakon čega je ljutom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.