SKANDAL KOJI SE MOGAO SE I OČEKIVATI: Prekid u Atini! Sezona je ZAVRŠENA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 23:39

SKANDAL KOJI SE MOGAO SE I OČEKIVATI: Prekid u Atini! Sezona je ZAVRŠENA (VIDEO)

Nemile scene su viđene.

Košarkaši Olimpijakosa su postali su šampioni Grčke, ali način na koji je završena sezone nikome normalnom se nije dopala, ali nije da se nije očekivalo.

Četvrta utakmica je prekinuta pre kraja zbog prekida izazvanog od strane navijača "zelenih", nakon čega je ljutom rivalu iz Pireja pripisana pobeda službenim rezultatom.

Game officially interrupted Olympiacos wins the championship https://t.co/vwEGmGUukg

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Eurohoops (@Eurohoopsnet) June 15, 2023

Olimpijakos je pre ovog meča imao prednost od 2:1 u seriji, a uprkos velikoj važnosti novog susreta – neizvesnost je izostala.

Gosti su imali i 32 poena prednosti, a sve je to iznerviralo navijače domaćeg Panatinaikosa, pa je duel prekinut u trećoj deonici pri vođstvu Olimijakosa od 63:35.

Sudije su sve aktere poslale u svlačionicu, zahtevale da se ostatak meča odigrao pred praznim tribinama, a isti je ubrzo i u potpunosti prekinut te je pobeda pripisana Olimpijakosu.

Ovo je Olimpijakosu 14. titula u istoriji kluba, dok Panatinaikos ostaje na 39.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Navijači Panatinaikosa prekinuli finale, Olimpijakosu dodijeljena titula (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2023, 08:59

Košarkaši Olimpijakosa su odbranili titulu prvaka Grčke nakon što je četvrta utakmica finala plej-ofa protiv Panatinaikosa prekinuta u trećoj četvrtini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.