Obezbeđena sredstva za Moraču - Budućnost u Evroligi?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezbeđena sredstva za "Moraču" - Budućnost u Evroligi?

Vlada Crne Gore učiniće sve da Sportski centar Morača ispuni uslove Evrolige, kako bi košarkaši Budućnosti mogli da igraju u tom elitnom takmičenju, poručio je danas crnogorski premijer Duško Marković.

Nema dileme, Vlada će uraditi sve što je do nje da Sportski centar Morača ispuni uslove za odigravanje utakmica Evrolige u Podgorici, kazao je Marković novinarima u parlamentu, prenosi RTCG.

Prema njegovim rečima, to je potreba, cilj i to je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opravdano.

Imamo sredstva za to i nećemo ih žaliti. Uradićemo sve da najbolje evropske ekipe igraju u "Morači" i da naši mladi ljudi imaju priliku da gledaju uživo najbolje svetske sportiste, naveo je Marković.

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan boravio je prethodnih dana u Barseloni gde je razgovarao sa čelnicima Evrolige o uslovima koje Budućnost mora da ispuni da bi naredne sezone igrala u tom takmičenju.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.