OPET PROVOCIRA: Evo kako se oglasio Ljulj posle pobede Reala u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 09:05

OPET PROVOCIRA: Evo kako se oglasio Ljulj posle pobede Reala u Beogradu

Madriđani smanjli na 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Počeo je treću utakmicu plej-of serije protiv Partizana u startnoj petorci, odigrao očajno i izgubio poverenje Ćusa Matea, trenera Real Madrida sa inačevrlo sumnjivim autoritetom.

Ipak, legendarni košarkaš “kraljevića” Serhio Ljulj nije propustio priliku da se oglasi na društvenim mrežama posle trijumfa u beogradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Areni rezultatom 82:80.

- 1:2 – napisao je Ljulj uz emotikon jakih mišića.

1-2!! 💪🏽🏀 #HalaMadrid pic.twitter.com/KwXaBaw9u4

— Sergio Llull (@23Llull) May 2, 2023

Podsetimo, Ljulj je zakuvao čorbu na drugoj utakmici serije namernim faulom nad Kevinom Panterom. Videćmo da li će se ovako oglasiti i posle četvrte utakmice serije koja je na programu u četvrtak u 20.30 časova.

Crno-belima je neophodan još jedan trijumf do overavanja vize za fajnal-for.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Partizan,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.