ONI DOMINIRAJU EVROLIGOM: Samo jedan Srbin, ali i dva igrača Večitih, među 20 najboljih

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 15:23

ONI DOMINIRAJU EVROLIGOM: Samo jedan Srbin, ali i dva igrača Večitih, među 20 najboljih

Presek je urađen posle 13. kola.

Prošlo je 13. kola Evrolige i može se već sada videti koji igrači dominiraju elitnim takmičenjem.

Na prvom mestu se izdvaja Majk Džejms (Monako) sa rejtingom od 18.84. Plej Monaka prosečno beleži 19.1 poen po utakmici ove sezone. Iza njega je Šejn Larkin (Efes) sa 17.78, a prate ga Tornike Šengelija, Alek Peters i Fakundo Kampaco. Centar Panatinaikosa Matijas Lesor je na osmom mestu sa 14.2 poena po proseku i rejtingom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 13.77.

The best EuroLeague players after 13 rounds, per Global Rating.

More: https://t.co/OMhWd3sj1N pic.twitter.com/aFDQsXKvPh

— Dionysis Aravantinos (@AravantinosDA) December 10, 2023

Među 20 najboljih je samo dva igrača beogradskih timova. Partizanovac Džejms Naneli sa rejtingom 13.10 zauzima 12. poziciju, dok je dva mesta niže jedini igrač iz Srbije Luka Mitrović sa 12.34.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.