OBRADOVIĆ JASAN: Bez obzira na finale poznato je ko treba da ide u Evroligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 13:01

OBRADOVIĆ JASAN: Bez obzira na finale poznato je ko treba da ide u Evroligu

Počinje finale plej-ofa ABA lige.

Trener KK Partizan Željko Obradović komentarisao je na konferenciji za medije pred početak finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde (petak 20.00) mogućnost da oba večita rivala sledeće sezone budu u Evroligi.

Ova mogućnost se sve glasnije pominje u evropskim košarkaškim krugovima, a poslednji je o tome pričao i urednik specijalizovanog košarkaškog portala "Eurohoops".

- Mislim da je i Zvezdi i Partizanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto u Evroligi, drago mi je da su i drugi ljudi to prepoznali, to bi bilo dobro i za Srbiju i Beograd, ovaj grad može mnogo da ponudi, Zvezda i Partizan imaju izvanredne navijače, to bi bilo sjajno za Evroligu, gde god da se igra bilo bi puno. Ne znamo šta će biti sa evropskom košarkom u ovoj situaciji, još je mnogo toga nepoznato, ali nadamo se i voleli bismo, bez obzira na rezultat ove finalne serije, da oba tima budu u Evroligi. Koliko je to realno, odgovor će dati period ispred nas - rekao je Obradović.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.