OBJAVLJEN KALENDAR EVROLIGE: Večiti derbi stiže vrlo brzo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 10:44

OBJAVLJEN KALENDAR EVROLIGE: Večiti derbi stiže vrlo brzo (FOTO)

Partizan gostuje u prvom kolu Makabiju, Zvezda dočekuje Asvel.

Kao što je juče bilo najavljeno, Evroliga je danas objavila kalendar za predstojeću sezonu 2023/204, a već na startu će biti izuzetno zanimljivo pošto se u prvom kolu u velikom grčkom derbiju sastaju Olimpijakos i Panatinaikos.

Ipak, navijače u Srbiji najviše zanima kada će biti odigrana dva ligaška večita derbija, a prvi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na programu u petom kolu 26. oktobra kada će Crvena zvezda dočekati Partizan. Crno-beli će biti domaćini timu sa Malog Kalemegdana u 19. kolu koje je na programu 19. januara. Novu sezonu Partizan će otvoriti gostovanjem Makabiju u Tel Avivu, dok će Crvena zvezda dočekati Asvel. U drugom kolu Partizan takođe gostuje Asvelu, dok će Zvezda takođe biti gost Žalgirisu.

🚨THE 2023-24 SEASON CALENDAR IS HERE🚨

Download it right using this link 👉https://t.co/arjJc5Amw5 pic.twitter.com/vxkrEwv2lJ

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) July 18, 2023

Kao i prošle sezone, 18 klubova se takmiči u Evroligi, a biće odigrano 34 kola sa sedam ''duplih nedelja''. Prvo kolo Evrolige na programu je 5. i 6. oktobra, a ligaški deo se završava 11. i 12. aprila. Novouvedeni plej-in za klubove od sedmog do 10. mesta igra se 16. i 19. aprila. Četvrtfinalne serije počeće 23. i 24. aprila, završiće se najranije 30. aprila ili 1. maja, a najkasnije 8. maja. Fajnal for je zakazan za period od 24. do 26. maja u Berlinu. Titulu brani madridski Real.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.