Novi problemi za Evrokup, odložene još tri utakmice

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020, 14:57

Novi problemi za Evrokup, odložene još tri utakmice

Datumi će biti naknadno objavljeni.

Uprava Evrolige odložila je danas tri utakmice petog kola Evrokupa zbog problema sa sastavima ekipa nastalih usled pandemije korona virusa.

Kako se navodi na sajtu Evrokupa, odložena je utakmica Nanter - Bursaspor, koja je večeras trebalo da se igra u Francuskoj. Nanter je tražio odlaganje jer nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogao da obezbedi minimalnih osam igrača za utakmicu.

Utakmica Cedeveta Olimpije i Patrasa, koja je trebalo da se igra u sredu, odložena je jer grčki klub ne može da obezbedi osmoricu igrača, posle uvedenog karantina.

Takođe, u sredu se neće igrati ni meč Gran Kanarije i Trenta, pošto italijanski klub ne može da obezbedi osmoricu igrača.

Prema Evroliginim posebnim pravilima u vezi sa korona virusom, svaka utakmica može da se odloži do tri puta, ako postoje raspoloživi termini za odigravanje.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložene još tri utakmice Evrokupa

Izvor: B92, 27.Okt.2020

Uprava Evrolige odložila je tri utakmice petog kola Evrokupa zbog problema sa sastavima ekipa nastalih usled pandemije koronavirusa...Kako se navodi na sajtu Evrokupa, odložena je utakmica Nanter - Bursaspor, koja je večeras trebalo da se igra u Francuskoj...Nanter je tražio odlaganje jer nije mogao...

Nastavak na B92...

KORONA PRAVI VELIKE PROBLEME: Odložena tri meča Evrokupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020

Radi se na pronalaženja novih termina,..Uprava Evrolige odložila je danas tri utakmice 5. kola Evrokupa zbog problema sa sastavima ekipa nastalih usled pandemije korona virusa...Kako se navodi na sajtu Evrokupa, odložena je utakmica Nanter - Bursaspor, koja je večeras trebalo da se igra u Francuskoj....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Lacio u velikom problemu zbog koronavirusa, pozvana šestorica iz omladinskog pogona za Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020

Sutra Lacio igra protiv Briža i ima velikih problema...Ekipa Lacija igra meč drugog kola Lige šampiona sutra u sredu protiv Briža, a trener Simone Inzagi ima ogromnih problema...Veliki broj igrača je već povređen, a bilo je ovih dana i nekoliko pozitivnih slučajeva koronavirusa, pa je ostalo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.