Novembarski pakao za Zvezdu, mesec koji rešava sezonu?

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 13:17

Novembarski pakao za Zvezdu, mesec koji rešava sezonu?

Šest evroligaških okršaja od kojih tek dva u Beogradu, biće strahovito naporno...

Današnja odluka Evrolige da se meč trećeg kola između Asvela i Crvene zvezde odigra 11. novembra dodatno će otežati posao ekipi Saše Obradovića.

Posle oktobra, sledi pakleni ritam Zvezde u narednom mesecu pošto će u novembru odigrati čak devet utakmica, sudeći po aktuelnom raporedu koji je ipak sklon promeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naročito kada se radi o ABA ligi.

Krka stiže u Beograd 2. novembra, sledi meč Evrolige sa Bajernom u Minhenu, 6, da bi tri dana kasnije "crveno-beli" gostovali Primorskoj.

Dva dana kasnije, gostovanje Asvelu, pa 13. novembra u Srbiju stiže Real, potom pet dana kasnije Zvezda gostuje Milanu.

Posle toga sledi dupla sedmica na gostovanjima Armaniju i Barseloni 18. i 20. novembra, a iste nedelje bi trebalo da se odigra i Večiti derbi sa Partizanom.

Za 26. novembar zakazan je okršaj između Zvezde i Efesa u Beogradu, što je tek druga domaća utakmica u Evroligi.

Novembar bi mogao biti ključan za aktuelnu sezonu ekipe Saše Obradovića...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.