Netsi poslali emisara po Tea? (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netsi poslali emisara po Tea? (foto)

Generalni menadžer Bruklin Netsa u četvrtak je posetio Moskvu, a spekuliše se da je Son Marks u glavni grad Rusije došao zbog Miloša Teodosića.

Utakmica 27. kola Evrolige između moskovskog CSKA i Darušafake poslužila je generalnom menadžeru Bruklin Netsa da na delu vidi neke od najkvalitetnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača u Evropi.

Na terenu se našlo mnogo "zanimljivih" igrača, a spekuliše se da je Šon Marks na prvom mestu pratio Miloša Teodosića koji je odigrao na svom nivou.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije ostvario je dabl-dabl učinak (20 pts, 10 as) u jučerašnjem susretu i bio najzaslužniji za trijumf koji su "Armejci" ostvarili.

Nije tajna da se Miloš Teodosić nalazi na radaru mnogih NBA timova jer mu na kraju sezone ističe ugovor sa CSKA i nije tajna da razmišlja o selidbi "preko bare".

Šon Marks je kao generalni menadžer Netsa imao šta da vidi u četvrtak, a kako se nalazi na proputovanju Evropom ne treba praviti nikakve ishitrene zaključke vezano za Miloša Teodosića.

Najbolji plejmejker u Evropi već dugo igra na nivou koji zadovoljava standarde NBA lige i samo je pitanje u kojoj bi se ekipi najbolje snašao, a ponuda sigurno neće manjkati.

Sources caught Nets GM Sean Marks in Moscow. Milos Teodosic was briliant for CSKA, had 20 & 10 vs David Blatt's team. pic.twitter.com/PS4YQXq22B

— David Pick (@IAmDPick) March 22, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Srbin u NBA ligi - Stefan Jović?

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2017, 18:51

Kako prenosi novinar Dejvid Pik, Stefan Jović će do kraja sezone biti na radaru jedne NBA ekipe...Bruklin Netsi traže pleja za narednu sezonu, a taj će plej najverovatnije doći iz Evrope...Pisali smo vam da su zainteresovani za Miloša Teodosića, Šon Marks je gledao našeg kapitena u meču protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.