NAJAVA DANA (petak 4. novembar): Evroliga, Menš se čupa u prestonici, derbi u Turskoj

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (petak 4. novembar): Evroliga, Menš se čupa u prestonici, derbi u Turskoj

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

3001: HERTA - M'GLADBAH, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)


Borusija sigurno umerena posle sudara sa Seltikom u kojem je izvukla samo 1:1 i poobarala ogroman broj tiketa širom Srbije. Herta svežija, pritom ohrabrena podatkom da je u ovoj sezoni dobila sve četiri ligaške >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmice u Berlinu. Sve su došle uz dva do tri gola. Poslednjih sedam duela ovih timova otišla su u 3+.

4001: MALAGA - HIHON, 20.45

(Fudbal, Španija 1)

Sportning iz Hihona je osvojio samo dva boda u proteklih sedam kola, dok je Malaga dobila poslednje tri utakmice na Rosaledi i sve tri uz makar tri gola na meču. Sporting je na pet gostovanja uspeo da sakupi dva boda, a u Malagi nije slavio u 21. veku. Poslednja tri meča na Rosaledi izgubio je bez datog gola.

5001: MONPELJE - MARSELJ, 20.45

(Fudbal, Francuska 1)


Olimpik ne igra ni blizu renomea kluba, ali sada je barem u seriji od pet prvenstvenih utakmcia bez poraza. Ali na gostovanjima još ne zna za pobedu, dok je Monpelje kao domaćin izgubio samo jednu od pet utakmica. To je inače i tim sa najgorom odbranom u ligi - primio je čak 25 golova na 11 utakmica. Četiri poslednje Monpeljeove utakmice otišle su u GG3+, pa i 4+.

1801: KORTRAJK - ŠARLROA, 20.30

(Fudbal, Belgija 1)

Šarlroa iznenađujuće dobra - doživela je samo jedan poraz u 13 utakmica i to protiv Anderlehta u Briselu, pa je na četvrtom mestu na tabeli. Međutim, Kortrajk ne zna za poraz na šest utakmica na domaćem terenu. Na svakoj od tih šest pao je makar po gol na obe strane. Na utakmicama Kortrajka pada u proseku 3,31 po meču. Samo su Eupeove utakmice efikasnije. Na mečevima Šarlroe 2,08. Najmanje u ligi.

1601: SPARTA - HERENVEN, 20.00

(Fudbal, Holandija 1)


Spartak bez poraza u poslednjih pet kola, ali Herenven je u još boljem trenutku. U poslednjih osam kola šest pobeda i samo dva remija. Kad su gostovanja u pitanju - svih šest Herenvenovih otišla su u 3+. I tradicija na strani gostiju - četiri uzastopne pobede u susretima sa Spartom. Doduše, poslednja se igrala još 2011. godine.

2101: BRENTFORD - FULAM, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)


Jedni do drugih na tabeli sa bodom između njih u korist Brentforda. Prednost je i domaći teren, iako je Brentford u poslednjem susretu kod kuće izgubio od Barnslija. Bio mu je to jedini poraz u sedam mečeva pred svojim navijačima. Sa druge strane, Fulam Slaviše Jokanovića je u sudaru sa Aston Vilom pretrpeo jedini poraz na sedam gostovanja. U poslednja četiri međusobna: tri pobede Brentforda i remi.

2701: VOJVODINA - RADNIK SUR, 17.00

(Fudbal, Srbija 1)


U tri okršaja iz poslednje sezone Vojvodina nije uspela da savlada Radnik. Štaviše, dva puta je i izgubila. Ali ove sezone igra mnogo bolje, a u Novom Sadu je pobedila na svih šest prvenstvenih okršaja. Radnik je  pre dve nedelje slavio u Bačkoj, ali na prethodnih pet gostovanja nije postigao ni gol.

5301: GALATASARAJ - BAŠAKŠEHIR, 18.00

(Fudbal, Turska)


Istanbul Bašakšehir je hit prvog dela sezone. Uz Bešiktaš je jedini neporaženi tim u prvih devet kola i zauzima prvo mesto na tabeli. Primio je samo pet golova što ga čini najvršćim timom u ligi. Galatasaraj je odmah iza sa šest primljenih golova. Razlika je u tome što je Istanbul Bašakšehir mnogo efikasniji. Sa 22 data gola najefikasniji u Turskoj.

7008: CRVENA ZVEZDA - SASKI BASKONIJA, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Svoj peti meč Evrolige Crvena zvezda igra protiv Baskonije, tima koji u dosadašnjem toku takmičenja ima jednak skor 2-2. Zvezda ovaj duel dočekuje u dobrom raspoloženju posle trijumfa u ABA ligi, a Baskonija je pred Beograd poražena od Unikahe. Istorijat ide na ruku Zvezdi koja je dobila sva četiri dosadašnja susreta protiv Baskonije. Ne treba zaboraviti ni podršku koju će Zvezda imati pred domaćim navijačima.

7006: ŽALGIRIS - DARUŠAFAKA, 18.00

(Košarka, Evroliga)

Žalgiris je u prva četiri meča dobio samo jedan i poražen je u prethodna dva susreta. Sa druge Strane Darušafaka ima skor 2-2 i nalazi se na 7. mestu. Do sada se nisu sastajali. Tim Dejvida Blata je dobio poslednji meč u turskom šampionatu, a Žalgiris je lako odradio posao protiv Nevezisa.

7007: EFES - PANATINAIKOS, 18.45

(Košarka, Evroliga)


Efes je protiv Darušafake konačno došao do prve pobede u Evroligi, a u goste joj dolazi PAO koji je vezao dve pobede u poslednja dva meča. Ova dva tima imaju tradiciju u kojoj pobeđuju domaćini - tako je bilo u 10 od 11 poslednjih susreta. U poslednjih 10 godina PAO je tri puta slavio u Istanbulu.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.