NAGRADA ZA FAJNAL-FOR: Ergin Ataman produžio ugovor sa Efesom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 17:16

NAGRADA ZA FAJNAL-FOR: Ergin Ataman produžio ugovor sa Efesom

Uspeh u Evroligi nije prošao nezapaženo.

Anadolu Efes potvrdio je u četvrtak da je produžio saradnju sa trenerom Erginom Atamanom do 2023. godine.

Produžetak ugovora dolazi nakon uspeha u Evroligi i plasmana na Fajnal-for do koga je Efes stigao kroz pet mečeva sa Real Madridom.

Istanbulskom klubu odlično ide i u domaćem šampionatu gde je u 28 odigranih mečeva doživeo samo jedan poraz.

Anadolu Efes officially extends with >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << coach Ergin Ataman 2 more seasonshttps://t.co/A2wOtZKnj8

— Sportando (@Sportando) May 6, 2021

Ergin Ataman ima 66 godina i u svojoj trenerskoj karijeri vodio je timove kao što su Turk Telekom, Karšijaka, Montepaski, Bešiktaš...

Mančester Junajted je „uništio“ Romu u prvom meču polufinala, na Old Trafordu je bilo 6:2, pa je večerašnji (21.00) revanš u Rimu samo prilika da vidimo još jedan meč s dosta golova. Kvota na GG3+ je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma – Mančester Junajted.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.