Makabi napravio brejk

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 22:33

Makabi napravio brejk

Košarkaši Makabija napravili su brejk u prvoj utakmici plej-ofa Evrolige jer su sa 79:67 savladali ekipu Monaka i tako poveli u seriji sa 1:0.

Konstatno su gosti bili u prednost, koju su održavali tokom celog meča

Za presudni momenat u ovoj utakmici može se reći da je bila treća četvrtina koju su košarkaši Makabija dobili sa 24:17.

Posle trećeg kvartala gosti su stekli dvocifrenu prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju su održali do kraja meča.

Kod ekipe Makabija najbolji je bio Vejn Boldvin sa 20 poena, šest skokova i pet asistencija.

U redovima poražene ekipe istakao se Majk Džejms koji je imao 15 poena, Dijalo je sakupio 12, koliko su imali i Motejunas i Eli Okobo.

Utakmica broj dva je na programu u četvrtak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović ne gubi nadu: Da zaboravimo sve

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 10:35

Košarkaši Monaka poraženi su na svom parketu u prvoj utakmici plej-ofa Evrolige od Makabija sa 79:67...Košarkaši Monaka koje sa klupe predvodi srpski trener Saša Obradović bili su ispod svog nivoa igre koju su pružali u ligaškom delu Evrolige..."Najpre, čestitam Makabiju. Bili su taktički...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.