Obradović ne gubi nadu: Da zaboravimo sve

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 10:35

Obradović ne gubi nadu: Da zaboravimo sve

Košarkaši Monaka poraženi su na svom parketu u prvoj utakmici plej-ofa Evrolige od Makabija sa 79:67.

Košarkaši Monaka koje sa klupe predvodi srpski trener Saša Obradović bili su ispod svog nivoa igre koju su pružali u ligaškom delu Evrolige.

"Najpre, čestitam Makabiju. Bili su taktički pripremljeni za ovu utakmicu, igrali veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čvrsto. Bio je fizički veoma izazovan meč, imali smo poteškoća. Na ovom nivou je uvek komplikovano. Izgubljene lopte u bitnim trenucima su nas koštale. Sada moramo da zaboravimo sve i okrenemo se drugoj utakmici. Moramo bolje fizički da im pariramo, pogotovu u reketu", rekao je Obradović.

Sada će izabranici Saše Obradovića morati da odnesu makar jednu pobedu iz Tel Aviva ako žele da se plasiraju na fajnal-for.

To neće biti nikako lako jer su u ovoj sezoni to uradile samo dve ekipe, Barselona i Crvena zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAŠA OBRADOVIĆ NAKON PORAZA OD MAKABIJA: ‘Moramo da zaboravimo sve i okrenemo se drugoj utakmici!’

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2023

Bivši trener Zvezde ne gubi nadu. Košarkaši Monaka izgubili su na svom terenu od Makabija rezultatom 79:67 u prvoj utakmici Top 8 faze Evrolige. Ovom pobedom, Izarelci su poveli 1:0 u seriji. Trener ‘Kneževa’ Saša Obradović je nakon susreta rekao da je ovo bio fizički veomva izazovan meč....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.