Majstorica za Evroligu – Alba izjednačila protiv Bajerna

Izvor: B92, 13.Jun.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Majstorica" za Evroligu – Alba izjednačila protiv Bajerna

Košarkaši Bajerna i Albe igraće "majstoricu" za titulu šampiona Nemačke koja donosi mesto u Evroligi.

Bajern je u sredu uveče propustio "meč" loptu, poražen je u Berlinu 72:68 pa je domaćin izjednačio na 2-2 u finalnoj seriji plej-ofa Bundeslige.

Albu je do velike pobede predvodio Nils Gifaj sa 20 poena, 12 je dodao Sikma uz osam skokova, a po deset Saibu i Grigons.

Srpski košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stefan Peno meč je završio sa pet poena, uz tri asistencije i dva proigravanja.

S druge strane, najefikasniji u timu Dejana Radonjića bili su Kaningem i Bartel sa po 11 poena, dok je deset dodao Stefan Jović uz četiri proigvaranja.

Drugi srpski igrač u dresu Bajerna Vladimir Lučić je meč završio sa sedam poena uz tri skoka.

Odlučujući, peti meč na programu je u subotu u Minhenu, od 20:30 časova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alba savladala Bajern, majstorica za titulu i Evroligu

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 00:42

Košarkaši Albe iz Berlina savladali su na svom terenu Bajern rezultatom 72:68, te su izjednačili u finalnoj seriji plej-ofa prvenstva Nemačke na 2:2 i o šampionu BBL će odlučivati majstorica...Bajern, koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, imao je prednost posle prvog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.