Mačvan MVP

Izvor: TvojPortal.com, 02.Dec.2011, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan MVP

Izvor: pressonline
Krilni centar crno-belih Milan Mačvan partijom protiv Makabija zaslužio zvanje najkorisnijeg igrača kola, zajedno sa Erazemom Lorbekom iz Barselone.


Evroliga je u najavi utakmice Partizan mt:s - Makabi (74:71) izbacila podatak da Milan Mačvan u prvih šest kola nijednom nije postigao manje od 14 poena, niti imao indeks korisnosti ispod 15.

Dojučerašnjim saigračima >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << ubacio je 22 poena, uz to imao osam skokova, što je uz još par "sitnica" bilo dovoljno za indeks 25 i MVP titulu 7. kola.

Indeks 25 ostvario je i Erazem Lorbek, ali dok je Barselona pobedila Prokom sa 31 poenom razlike, crno-belima je svaki Mačvanov dobar potez bio od životnog značaja, naročito dve trojke u četvrtoj četvrtini.

Suvišno je reći - da je ove jeseni ostao u Makabiju, najverovatnije se ne bi u dogledno vreme našao u tako bitnoj ulozi, konačno i na naslovnoj strani sajta Evrolige!
Opsirnije procitajte na ovom linku.

kosarkaMVPmacvan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.