Lorbek: Bez Makabija naredne godine

Izvor: B92, 17.Mar.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorbek: Bez Makabija naredne godine

Predsednik ABA lige, Radovan Lorbek ne veruje da će Makabi i sledeće sezone učestvovati u regionalnom takmičenju.

Klub iz Tel Aviva je prošle godine dogovorio trogoidšnju saradnju sa čelnicima ABA lige, ali su se okolnosti u međuvremenu promenile.

"Ne verujem da će Makabi učestvovati u našoj ligi i sledeće sezone. Razlog je jednostavan, kalendar Evrolige se izmenio, imaće 8 utakmica više u Top 16 fazi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Imamo izuzetno dobre odnose sa klubom iz Tel Aviva, videćemo još, ali smatram da su male šanse da ostanu."

Ukoliko se ovakva predviđanja obistine, to bi verovatno značilo da će Srbija i naredne godine imati 4 predstavnika u regionalnom takmičenju.

Pored standardnih učesnika ABA lige, od sledeće sezone će se takmičiti i makedonski MZT iz Skoplja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lorbek: Bez Makabija sledeće sezone u ABA ligi

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2012, 12:39

Predsednik ABA lige Radovan Lorbek izjavio je da su male šanse da izraelski Makabi i sledeće sezone učestvuje u regionalnom takmičenju..."Ponos Izraela" je potpisao trogodišnji ugovor, ali skoro je sigurno da će Makabi odustati od nastupa u Jadranskoj ligi, pre svega zbog novog sistema takmičenja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.