Led u venama – Evroliga birala: Nedović, Panter x2, Ljulj... VIDEO

Izvor: B92, 01.Jun.2023, 17:02

"Led u venama" – Evroliga birala: Nedović, Panter x2, Ljulj... VIDEO

U kategoriji "led u venama" našlo se nekoliko izuzetnih poteza koji su obeležili fenomenalnu evroliašku sezonu.

Naravno, "klač" potez koji će svakog prvo asocirati na minulu sezonu u elitnom takmičenju, je Ljuljov košu poslednjim sekundama velikog finala protiv Olimpijakosa.

Kao je sezona tekla, koliko je bilo uzbuđenja i sjajnih mečeva, drugačije i nije mogla da se završi nego snajperskim hicem iz ruke ikone španske košarke.

Ljuljov koš možda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jeste bio najvažniji, ali definitivno nije jedina takva majstorija ove sezone.

U Top 10 "klač" šuteva našla su se i tri koja su stigla iz ruke košarkaša Zvezde i Partizana.

U prvom delu sezone "šou je ukrao" Nemanja Nedović čuvenom trojkom iz kornera protiv Partizana u Areni, a kako je sezona odmicala bili smo svedoci još nekih neverovatnih bravura.

Kevin Panter je jedini igrač sa dva takva poteza na listi - trojke protiv Monaka i Reala koje su donele pobede crno-belima.

U nastavku, pogledajte Evroligini izbor deset najboljih najvažnijih šuteva sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KADA JE ‘LED U VENAMA’ NEDOVIĆ JE BROJ JEDAN: Evroliga birala, trojka na derbiju na vrhu liste! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2023

Istorijski pogodak Zvezdinog beka! Verovatno najuzbudljvija sezona u Evroligi obeležena je mnoštvom ‘ludih’ i neverovatnih poteza. Majstorija igrača iz 18 najboljih timova konstantno su oduševljevale košarkaške fanatike širom Starog kontinenta. Po završetku sezone Evroliga je odlučila da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.