LAŽOVU, IZDAJNIČE: Navijači Olimpijakosa se obratili Kostasu Slukasu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 22:24

LAŽOVU, IZDAJNIČE: Navijači Olimpijakosa se obratili Kostasu Slukasu

Ovo mu neće nikad oprostiti.

Kostas Slukas je prešao iz Olimpijakosa u Panatinaikos. Postao je iskusni as jedan od najplaćenijih igrača u Evroligi, ali mu u buduće život u Atini neće biti lak.

Navijači iz Pireja ovaj potez mu neće nikad oprostiti. Već danas čim je ozvaničen transfer, uputili su mu otvoreno pismo u kome su mu jasno poručili šta misle o njemu i njegovom potezu da posle decenije napusti crveno-bele.

-Kada smo primietili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nisi bio raspoložen tokom proslave šampionata, čak nisi ni slavio, prišli smo ti i razgovarali s tobom", stoji u pismu.

- Nakon što smo te izvukli napolje i seli, zahvalio si nam se na svemu i posebno na podršci koju smo ti pružili u teškim vremenima. Rekao si nam da želiš ostati duže od svih, ali imaš problema jer te Barcokas ne ubacuje u igru mnogo.

Rekli smo ti da je tim iznad svega i da želimo da pronađeš kompromis sa našim trenerom, koga naravno podržavamo. Stavio si svoj ego iznad tima.

✍Panathinaikos, Kostas Sloukas ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. pic.twitter.com/r337lujAtE

— Meybet (@meybettr) July 8, 2023

Glavni razlog zašto si lažov i izdajnik je taj što smo ti rekli da ako se ne slažeš sa našim trenerom, bar da te zamolimo da ne dođeš u Panatinaikos. Onda si skočio sa stolice i rekao da ne bi otišao tamo ni za 10 miliona eura", nastavlja se u saopštenju.

- Rekli smo ti da smo to već čuli i savetovali ti da ne budeš tvrdoglav. Odgovorio si da nikad nisi bio izdajnik i da si odustao od mnogo novca da bi došao u Olimpijakos.

Sve ovo dokazuje da si sve vreme glumio, da si već dugo vremena razgovarao sa našim neprijateljima i prodavao bajke nama i čitavoj porodici Olimpijakosa.

Nije nam važno što si otišao u Panatinaikos, jer naše rukovodstvo i naš trener su te zapravo odbili."

Poslednji deo saopštenja upoređuje navodni stav Slukasa sa stavom Vasilisa Spanulisa, koji je pre 13 godina krenuo suprotnim putem.

- Nikad nisi bio i nikad nećeš biti vođa. On se suprotstavio prljavom sistemu sa 28 godina i promenio istoriju evropske košarke. Odbio je PAO, zbog čega ga je svet Olimpijakosa voleo - zaključuje se saopštenje.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.